Trupa britanică Anathema va cânta marţi, la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit, iar concertul va fi deschis de formaţia franceză Alcest, de la ora 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul de la Bucureşti al trupei progressive rock face parte din turneul de promovare a celui mai nou album, „The Optimist”, lansat pe 9 iunie, sub labelul Kscope Records. Noul disc a fost înregistrat în iarna anului trecut şi este descris de trupă drept albumul care va dezvălui unele dintre cele mai întunecate, provocatoare şi surprinzătoare piese compuse de Anathema până acum.

Porţile Arenelor Romane vor fi deschise începând cu ora 19.00, iar de la ora 19.30, pionierii subgenului blackgaze, Alcest, vor urca pe scenă. Concertul Anathema va începe la ora 21.00.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cortul are o capacitate de 1.800 de locuri. Vor fi amenajate o zonă de acces şi ieşiri de urgenţă marcate corespunzător. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori şi să urmeze instrucţiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgenţă.

La intrarea principală vor fi disponibile spre vânzare bilete, în limita locurilor disponibile, în valoare de 150 de lei.

Evenimentul face parte din seria ARTmania Bucharest Blast, ajunsă la a doua ediţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.