Actriţa Ana de Armas va fi, după apariţia în „No Time to Die”, ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig, eroină în propria franciză de acţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa este în negocieri pentru a juca rolul principal din „Ballerina”, film derivat din „John Wick”. Scris de Shay Hatten („John Wick 3”, „Army of the Dead”), filmul va fi regizat de Len Wiseman („Die Hard 4”, „Underworld”). Filmul va aduce pe ecran o femeie asasin. 

O mini-serie de trei episoade intitulată „The Continental”, despre povestea faimosului hotel unde se întâlneau asasinii din franciză, este în pregătire. Acţiunea va avea loc cu 40 de ani înainte de evenimentele povestite în filme. 

Realizat de Albert Hughes („Cartea lui Eli”), „The Continental” va fi o versiune îmbunătăţită a lui Winston Scott, proprietar al locului interpretat de Ian McShane în trilogie. Recent, mel Gibson s-a alăturat distribuţiei. 

A patra parte din „John Wick” va fi lansată în 2022 în cinematografe, după filmări la Paris, Berlin şi New York.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.