Actorul american Alessandro Nivola, cunoscut pentru roluri din filme ca „Face Off”, „Coco avant Chanel”, „American Hustle” şi „The Wizard of Lies”, se află în negocieri pentru a juca în prequelul „Sopranos” regizat de Alan Taylor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Variety, Nivola va juca rolul Dickey Moltisanti în „The Many Saints of Newark”, prequel al aclamatului serial HBO.

În serial, Moltisanti este unchiul decedat al lui Tony Soprano, jucat de James Gandolfini, şi tatăl lui Christopher Moltisanti, jucat de Michael Imperioli. Personajul nu apare în producţia de televiziune, fiind ucis înainte de momentul începerii acţiunii, dar se spune despre el că este unul dintre cei care au făcut din familie una dintre cele mai influente din New Jersey.

Alan Taylor regizează lungmetrajul după un scenariu scris de David Chase, creatorul serialului, şi Lawrence Konner. Chase este şi producător al filmului.

New Line a anunţat în luna martie pregătirea filmului, care va readuce unele dintre personajele serialului. Acţiunea va fi plasată în timpul revoltelor din anii 1960, când afro-americanii şi italienii erau adversari în Newark.

Această partitură ar putea fi pentru Nivola una de cotitură, el fiind deseori apreciat de critici pentru rolurile secundare interpretate.

Nivola este nominalizat pentru „cel mai bun actor în rol secundar” la British Independent Film Awards 2018, pentru „Disobedience”, de Sebastian Lelio, unde joacă alături de Rachel Weisz şi Rachel McAdams.

Recent, a jucat în lungmetrajul independent „Weightless” (2017), de Jaron Albertin, şi va putea fi văzut în „The Art of Self Defense”, de Riley Stearns, ce va fi lansat în 2019, dar şi în rolul principal din miniseria „Foreign Skies”, adaptată de Lucy Kirkwood după piesa ei premiată cu Olivier, „Chimerica”.

Alessandro Nivola, care are şi o companie de producţie, King Bee, joacă şi alături de Chris Evans şi Ben Kingsley în thrillerul politic „The Red Sea Dividing Resort”, de Gideon Raff, programat să fie lansat în 2019.

King Bee a produs două sezoane ale serialului HB „Doll & Em”, dar şi lungmetrajul „To Dust”, cu Matthew Broderick şi Geza Rohrig, premiat la Tribeca Film Festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.