Alec Baldwin a fost adăugat distribuţiei filmului „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal, şi va interpreta personajul Thomas Wayne, tatăl lui Batman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Warner Bros. a dat undă verde proiectului a cărei producţie va începe în luna septembrie şi va avea un buget de 55 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Din distribuţie mai fac parte Robert De Niro, Zazie Beetz şi Marc Maron.

Potrivit unor surse apropiate proiectului, în scenariu, Thomas Wayne este apare drept un om de afaceri bronzat şi şic care seamănă cu Donald Trump al anilor 1980.

Alec Baldwin a jucat rolul Donald Trump de nenumărate ori în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, care i-a adus două nominalizări la premiile Emmy.

În prezent, el joacă în „Mission: Impossible - Fallout” şi a încheiat filmările la „Motherless Brooklyn”, o dramă produsă de Barner Bros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.