Actorul american Alec Baldwin îl va interpreta pe Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, în următorul sezon al emisiunii de satiră ”Saturday Night Live”, care va avea premiera în acest weekend, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori această emisiune umoristic, a început să repete acest rol în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe Donald Trump.

Starul american îşi va prezenta noul personaj în primul episod din următorul sezon al emisiunii, ce va fi difuzat pe 1 octombrie, potrivit The Hollywood Reporter. 

Personajul va avea mai multe apariţii pe parcursul acestui sezon, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam. 

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

Emisiunea de sâmbătă seară va fi prezentată de actriţa Margot Robbie, iar artistul muzical invitat în emisiune va fi grupul canadian The Weeknd.

Alegerile prezidenţiale americane, în care se vor înfrunta republicanul Donald Trump şi democrata Hillary Clinton, vor avea loc pe 8 noiembrie.

Alexander Rae ”Alec” Baldwin III, născut pe 3 aprilie 1958, este un actor, producător şi scenarist ameircan. Alec este cel mai mare dintre cei patru fraţi Baldwin, care sunt cu toţii actori. A debutat în televiziune, dar s-a remarcat apoi şi pe marele ecran, într-o serie de filme apreciate de public, precum ”Beetlejuice”, ”The Hunt for Red October”, ”The Aviator” şi ”The Departed”. Evoluţia sa din drama cu accente romantice ”The Cooler” din 2003 i-a adus o nominalizare la Oscarul pentru rol secundar. Din 2006 până în 2013 a interpretat rolul Jack Donaghy în serialul ”30 Rock”, produs de postul de televiziune NBC, pentru care a câştigat două premii Primetime Emmy, trei Globuri de Aur şi şapte Screen Actors Guild.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.