Actorul Alec Baldwin a renunţat la proiectul „Joker” al Warner Bros., în care urma să joace rolul tatălui lui Batman, după doar două zile de când prezenţa lui în distribuţie a fost confirmată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a declarat pentru USA Today: „Nu mai joc în filmul acela. Sunt sigur că sunt 25 de tipi care pot juca rolul ăla”.

În filmul cu Joaquin Phoenix în rol principal, el urma să interpreteze personajul Thomas Wayne, tatăl lui Batman, un fizician şi filantrop din oraşul Gotham.

Baldwin a mai făcut referire la probleme privind programarea filmărilor, iar miercuri a ţinut să dezmintă pe Twitter zvonurile potrivit cărora personajul pe care l-ar fi jucat este inspirat de Donald Trump.

„Nu am fost angajat să joc rolul în filmul «Joker» al lui Todd Phillips ca pe un Donald Trump. Nu se va întâmpla”, a scris el.

Alec Baldwin a jucat rolul Donald Trump de nenumărate ori în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, iar acesta i-a adus un trofeu Emmy din două nominalizări.

Joaquin Phoenix deţine rolul principal în filmul dedicat devenirii personajului negativ cunoscut ca „Clown Prince of Crime”. Tod Phillips va fi coscenarist şi regizor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.