Actorul Alec Baldwin a pledat vinovat, miercuri dimineaţă, în legătură cu o altercaţie care a avut loc în noiembrie 2018 pentru un loc de parcare, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a pledat vinovat pentru hărţuire de gradul doi, potrivit reporterilor aflaţi în sala de judecată din New York. 

Baldwin va urma cursuri de stăpânire a furiei şi va plăti o amendă de 120 de dolari, potrivit jurnaliştilor.  

Actorul din emisiunea "Saturday Night Live" a fost acuzat că a lovit un bărbat în apropiere de locuinţa sa din cartierul Greenwich Village, în noiembrie, pentru un presupus loc de parcare furat. 

Baldwin a admis să l-a lovit pe bărbat, conform documentelor de la tribunal, dar nu a existat o dovadă că omul a fost lovit. 

Actorul s-a confruntat iniţial cu acuzaţii de agresiune şi hărţuire, dar au fost retrase. 

La scurt timp după arestare, Baldwin a transmis un comunicat. "În mod normal nu aş comenta asupra a ceva atât de greşit interpretat ca întâmplarea de azi. Cu toate acestea, afirmaţia potrivit căreia aş fi lovit pe cineva pentru un loc de parcare este falsă", a scris el.

În vârstă de 60 de ani, Alec Baldwin a contribuit la succesul emisiunii "Saturday Night Live" imitându-l pe preşedintele Donald Trump, rol care i-a adus în 2017 un premiu Emmy, recompensele pentru televiziune.

Actorul l-a criticat în mod regulat pe Donald Trump şi de mai multe ori a lăsat să se înţeleagă că nu îşi mai doreşte să-l imite, dar de fiecare dată s-a răzgândit.

A fost nominalizat din nou anul acesta la premiile Emmy, dar nu a câştigat. Actorul este cunoscut pentru personalitatea sa puternică şi caracterul irascibil. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.