Albumul ”Lost On You”, semnat de artista americană LP (Laura Pergolizzi), va fi lansat în România pe 9 decembrie, informează Cat Music.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

LP a concertat în premieră la Bucureşti, pe 16 septembrie, în cadrul festivalului Full Moon Live.

Laura Pergolizzi este o compozitoare şi interpretă americană de pop-rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Piesa care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost On You”, lansată în luna iunie. Alături de single-ul “Muddy Waters”, ea va face parte din cel de al patrulea album semnat LP.

Anul acesta, LP a lansat EP-ul "Death Valley", care cuprinde cinci melodii. După ce a ajuns pe prima poziţie în Grecia, unde a stat timp de 22 de săptămâni, hitul "Lost On You" a ocupat prima poziţie în topul iTunes din 17 teritorii şi s-a poziţionat pe locul 4 în topul Shazam la nivel mondial. În România, "Lost On You" a ocupat prima poziţie în topul Shazam, iar în topurile radio şi TV se afla de 21 săptămâni pe primele locuri.

Produs de Mike Del Rio şi PJ Bianco, albumul include, pe lângă piesele de pe EP, alte cinci cântece compuse de LP a împreună Nate Company.

Pe lângă hitul "Lost On You", pe materialul discografic se regăsesc "Death Valley", "Other People", "No Witness", "Tightrope", "Up Against Me" şi "Strânge", între altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.