Albumul de coveruri ”Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity” va fi lansat la finalul lunii octombrie, iar primul single, ”Atonement”, în interpretarea italienilor Wind Rose, a apărut deja, informează Universal Music.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atonement”, în interpretarea formaţiei Wind Rose - trupă care a concertat în clubul Colectiv în februarie 2015, în dechiderea formaţiei Eluveitie -, este primul single de pe materialul discografic care va conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românesti şi străine.

Proiectul este unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate către familiile membrilor formaţiei Goodbye To Gravity, precum şi către victimele incendiului din Colectiv. 

O dată exactă a lansării va fi comunicată în curând de casa de discuri, care are în vedere perioada 27 - 29 octombrie pentru apariţia albumului, potrivit declaraţiilor oferite News.ro.

”Am aflat despre tragedie sâmbătă dimineaţa în timpul unor cursuri de la universitate, iar acea zi s-a transformat într-o zi a extraordinar de tristă. Am văzut câteva filmări pe internet, iar apoi veştile teribile au ajuns şi pe marile canale TV din Italia”, îşi amintesc membrii formaţiei italiene.

”Ne-am îndrăgostit iremediabil de Bucureşti în iunie 2015, când am revenit să cântăm la festivalul Metalhead Meeting, unde ne-am întâlnit cu Adrian Rugină, am vorbit cu el câteva minute înainte de soundcheck, îndeajuns să ne dăm seama de bunătatea sa şi de dragostea sa pentru munca de acolo (...) Bucureşti este la 1.800 km depărtare de Pisa, oraşul nostru, dar în acea zi am simtit că suntem acolo cu voi, cu toţi prietenii pe care i-am întâlnit, dar şi cu oameni pe care nu i-am cunoscut dar cu care acum am împărtit durerea”, mai spun ei.

Wind Rose a fost fondată în 2009 şi este formată din Francesco Cavalieri (voce), Claudio Falconcini (chitară), Federico Meranda (clape), Daniele Visconti (tobe) şi Cristiano Bertocchi (bas). Grupul a debutat discografic în 2012, cu ”Shadow over Lothadruin”, urmat de albumul ”Wardens of the West Wind” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.