Reprezentanţii moştenirii lui Prince au anunţat reeditarea albumului "1999", lansat în 1982. Această nouă versiune va fi produsă de Warner sub eticheta "Super Deluxe Edition", şi va fi disponibilă din 29 noiembrie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii lui Prince vor putea descoperi 35 de piese care nu au mai fost ascultate până acum, înregistrate între noiembrie 1981 şi ianuarie 1983. 

Pachetul va conţine şi două concerte live, unul sub formă de CD şi altul sub formă de DVD, iar un album va regrupa fotografii rare (de Allen Beaulieu), versuri scrise de mână (precum "Little Red Corvette") şi notiţe ale starului. 

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, ca urmare a unei supradoze accidentale cu medicamente. În iunie 2018, Sony a anunţat că a ajuns la un acord cu moştenitorii cântăreţului, cu scopul de a relansa repertoriul său esenţial. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.