Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette a lansat single-ul „Diagnosis”, inclus pe al nouălea album al său, care urmează să apară anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Balada „Diagnosis”, scrisă împreună cu Michael Farrell şi produsă de Alex Hope, vorbeşte despre depresie şi despre alte forme de tulburare psihică.

Ea face parte din albumul „Such Pretty Forks In The Road”, anunţat iniţial pentru 1 mai, dar a cărui lansare a fost amânată „puţin”, după cum a anunţat recent artista.

„Diagnosis” este al treilea single de pe album, după „Reasons I Drink” şi „Smiling”. Acesta din urmă a fost scris pentru musicalul „Jagged Little Pill” de pe Broadway, care a marcat 25 de ani de la apariţia albumului omonim.

Pentru anul acesta ea avea programate mai multe concerte, însă - ca în cazul celor mai mulţi artişti - a fost nevoită să le amâne din cauza pandemiei. În urmă cu o săptămână, Morissette a participat la evenimentul caritabil „One World: Together at Home”, care a generat donaţii de aproximativ 128 de milioane de dolari pentru sprijinirea celor din prima linie în lupta împotriva Covid-19.

Alanis Morissette, născută pe 1 iunie 1974, în Ottawa, este cântăreaţa pop-rock şi actriţă. A devenit cunoscută la începutul anilor 1990, iar celebritatea internaţională a venit după lansarea celui de-al treilea album de studio, „Jagged Little Pill” (1995). Următorul album, „Supposed Former Infatuation Junkie”, a apărut în 1998 apoi Alanis Morissette s-a implicat în producţia tuturor albumelor sale, precum „Under Rug Swept” (2002), „So-Called Chaos” (2004) şi „Flavors of Entanglement” (2008). Cel de-al optulea album al artistei canadiene, „Havoc and Bright Lights”, a apărut pe piaţă în 2012.

Cunoscută pentru versurile sale pline de originalitate şi pentru vocea ei de mezzosoprană, Alanis Morissette a fost supranumită de revista Rolling Stone „regina angoaselor din rockul alternativ”. Albumele ei au fost vândute în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Artista a concertat la Bucureşti în 2008.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.