La câteva zile după ce revista Paris Match a anunţat că actorul francez Alain Delon va avea în curând o stea pe Bulevardul Celebrităţilor de la Hollywood, producătoarea care se ocupă de decernarea acesteia dezminte categoric, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este fals. Alain Delon nu a fost niciodată selectat. Noi studiem doar candidaturile care au fost trimise. Însă cea a lui Alain Delon nu ne-a parvenit", a scris Ana Martinez. "Sunt uimită să aflu că Paris Match a lansat această informaţie fără a cere confirmarea", a continuat ea. 

Paris Match a scris şi că proiectul este în curs de mai multe luni, întârziat de starea de sănătate a lui Alain Delon şi de pandemie. 

Săptămânalul explica că actorul va fi însoţit în California de fiica sa Anouchka şi de fiii Anthony şi Alain-Fabien. Articolul preciza chiar că nu a fost lansată o dată la care va avea loc evenimentul, dar că ceremonia ar trebui să fie odată cu viitoarea gală a premiilor Oscar, la sfârşitul lui martie 2022. 

În fiecare an, în jur de 200 de candidaturi sunt trimise comitetului de selecţie care aprobă 20. Fericiţii aleşi, care trebuie să achite 50.000 de dolari taxe, se alătură celor 2.700 de personalităţi care au deja o stea aşezată într-o placă de granit negru.  

Printre francezii care au fost astfel omagiaţi se află Jean Renoir, Sarah Bernhardt, Maurice Chevalier, Maurice Jarre şi Charles Aznavour,care şi-a inaugurat steaua în 2017. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.