Al treilea lungmetraj din seria romantică „The Kissing Booth” a fost filmat „în secret” şi va fi lansat în 2021, a anunţat duminică Netflix într-un mesaj publicat pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul îi are în distribuţie pe Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Taylor Zakhar Perez, Maisie Richardson-Sellers, Meganne Young şi Molly Ringwald, care şi-au reluat rolurile.

Anunţul privind cel de-al treilea film a fost făcut după câteva zile de la lansarea pe serviciul de streaming a primei continuări a comediei romantice.

În timpul unui live pe YouTube, actorii au dezvăluit că filmările au fost finalizate înainte de izbucnirea pandemiei.

„Am filmat al doilea şi al treilea film în acelaşi timp”, a spus Courtney. „A fost secretul cel mai greu de ţinut”, a adăugat King

Comedia romantică originală, regizată de Vince Marcello pentru compania britanică Komixx Entertainment, a fost bazată pe romanul omonim al lui Beth Reekles. „The Kissing Booth” a fost filmul cu cele mai multe revizionări în 2018 pe Netflix.

„The Kissing Booth 3” va fi lansat pe Netflix în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.