Al şaptelea album al trupei Rammstein va fi lansat în primăvara anului viitor, potrivit unor declaraţii făcute de chitaristul Paul Landers citate de consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va fi primul album pe care grupul german îl va lansa de la „Liebe ist fur alle da”, apărut în 2009.

Într-un interviu acordat Music Radar, Landers a dezvăluit că trupa va lansa materialul de studio primăvara viitoare. Recent, pe Twitter, Rammstein a anunţat că albumul este aproape gata şi că înregistrările orchestrei şi corului pentru acesta au fost realizate în Minsk.

„În prezent, pare că noul album va ieşi primăvara viitoare şi ce am făcut în principal a fost să cântăm împreună, în cerc, cu toată lumea în încăpere”, a spus el. 

Landers a precizat că acest material reprezintă şi unitatea trupei şi că este inspirat de „soundul nostru live”.

Următoarele concerte Rammstein sunt programate pentru 31 decembrie şi 2 ianuarie în Puerto Vallarta (Mexic).

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şase albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.