Laura Bretan, o adolescentă de origine română, în vârstă de 14 ani, care locuieşte în Northbrook, în apropiere de Chicago, a impresionat încă o dată în emisiunea ”America's Got Talent”, marţi seară, interpretând o arie care i-a făcut pe membrii juriului acestei competiţii televizate să o aplaude în picioare, informează chicagotribune.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra soprană Laura Bretan a evoluat în finalul ediţiei de marţi seară a acestei emisiuni şi a impresionat încă o dată publicul şi juriul, repetând evoluţia entuziasmantă de la sfârşitul lunii mai, în etapa precedentă a concursului.

Laura Bretan, în vârstă de 14 ani, s-a aflat printre cei 12 concurenţi care au evoluat marţi seară pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles, pentru a deschide primele gale live din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ”America's Got Talent”, produsă şi difuzată de postul de televiziune NBC. 

Laura Bretan, una dintre favoritele competiţiei, a avut lacrimi în ochi în momentul în care a auzit declaraţiile juraţilor, care au lăudat maniera în care ea a interpretat un cover al ariei ”The Prayer”. 

”Laura, acesta este motivul pentru care noi facem acest show, pentru a descoperi oameni ca tine. Eşti atât de specială, eşti o persoană talentată”, a declarat producătorul TV Simon Cowell, unul dintre membrii juriului de la ”America's Got Talent”.

”Ne-ai «omorât» cu vocea ta. Sunt impresionat”, a adăugat Simon Cowell. 

”Dumnezeule, după jumătatea cântecului, te-ai transformat în altcineva. De unde îţi vine această voce? E atât de incredibilă şi atât de puternică”, a declarat un alt membru al juriului, cântăreaţa Melanie Brown, care a activat butonul special ”Golden Buzzer”, şi a trimis-o astfel pe Laura Bretan direct în turul următor al emisiunii, după audiţiile iniţiale din luna mai.

”De necrezut. Tremur şi acum. E incredibil modul în care cu cât cântecul devine mai deficil, cu atât tu devii mai bună”, a adăugat un alt membru al juriului, top-modelul Heidi Klum.

”Tocmai ai oferit Americii cea mai dificilă seară, întrucât a fost o emisiune plină de talente şi oamenii de acasă vor trebui să voteze”, a spus şi actorul Howie Mandel. 

Laura Bretan a mulţumit juriului pentru declaraţiile elogioase: ”Laudele voastre înseamnă foarte mult pentru mine. Să mă aflu aici, în această seară, înseamnă foarte mult”.

Telespectatorii americani vor vota pentru a stabili cei şapte concurenţi care vor evolua în semifinala concursului, luna viitoare, şi care speră să câştige marele premiu al concursului - 1 milion de dolari. 

Fanii emisiunii pot să voteze până miercuri dimineaţă la ora locală 06.00 prin intermediul aplicaţiei ”America's Got Talent”, pe site-ul NBC.com, pe pagina de Facebook a emisiunii, dar şi prin telefon. Rezultatele vor fi anunţate miercuri seară, la ora locală 19.00.

Laura Bretan, o adolescentă de origine română, s-a născut în Statele Unite ale Americii şi locuieşte în Chicago. Ea a fost îndemnată să participe la ”Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

La începutul lunii iunie, Laura Bretan a câştigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în finala celui de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.