Adele s-a pronunţat împotriva valului recent de persoane care aruncă cu obiecte în muzicieni pe scenă, spunându-le spectatorilor ei din Las Vegas că "v-aş omorî" dacă aţi încerca, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa britanică a fost filmată în timp ce ţinea în mână un pistol cu tricou adresându-se publicului de la Caesars Palace, unde susţine rezidenţa din Las Vegas "Weekends With Adele".

"Aţi observat cum oamenii cam uită de etichetă la spectacole? Oamenii aruncă mizerii pe scenă, i-aţi văzut?", a spus ea. "Vă provoc! Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor".

După ce a aruncat cu un tricou în mulţime, ea a glumit: "Nu mai aruncaţi cu lucruri în artist... M-am întâlnit cu oamenii ăştia. Aceşti oameni şi-au pierdut minţile".

Săptămâna trecută, Pink a întrerupt un spectacol la Londra pentru a se adresa unui fan care a aruncat pe scenă o pungă cu cenuşa mamei ei. "Asta e mama ta?", întreabă cântăreaţa americană. "Nu ştiu ce să simt în legătură cu asta".

Tot săptămâna trecută, cântăreaţa americană de country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în faţă de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho. "Dacă vreodată nu vă simţiţi în siguranţă, vă rog să anunţaţi pe cineva din jurul vostru", a spus Ballerini pe scenă după incident. 

Luna trecută, cântăreaţa de muzică pop Bebe Rexha a fost lovită în faţă de un telefon aruncat de un spectator la un concert din New York, gest care i-a provocat răni la un ochi. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost ulterior arestat şi acuzat de agresiune.

O zi mai târziu, o persoană a alergat pe scenă în timpul unui concert susţinut de Ava Max din Los Angeles, lovind-o peste faţă pe cântăreaţă atât de tare încât "i-a zgâriat interiorul ochiului", potrivit mesajului ei pe Twitter. 

Anul trecut, Steve Lacy a distrus un iPhone aruncat de un fan pe scenă, în timp ce Lady Gaga a fost ţinta unui spectator care a aruncat cu o păpuşă în timp ce cânta la Toronto.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.