Actriţele Allison Janney şi Laura Dern vor juca împreună în comedia neagră „Breaking News in Yuba County”, realizată de cineastul Tate Taylor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Taylor, cunoscut pentru filme ca „The Help” şi „The Girl on the Train”, va regiza scenariul scris de Amanda Idoko. El este şi producător, alături de Jake Gyllenhaal şi Riva Marker via Nine Stories, The Black List a lui Franklin Leonard şi John Norris („The Help”).

Janney, premiată anul acesta cu Oscar pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar” („I, Tonya”), va juca rolul unei soţii care îşi surprinde soţul în pat cu o altă femeie, fapt care îi provoacă lui un atac de cord fatal. Îl îngroapă şi începe să se bucure de celebritatea adusă de faptul că soţul ei a dispărut. În plus, ea ascunde adevărul şi de sora sa, interpretată de Dern, care este un reporter de televiziune dornic să prindă un subiect senzaţional.

Proiectul îi readuce împreună pe Taylor şi Janney, după „The Help”.

„Când am citit scenariul sclipitor al Amandei, am ştiut că este pentru Allison. Ea şi cu mine am căutat de la «The Help» ceva mare. La fel şi Laura şi cu mine. Este povestea perfectă despre haos şi destrăbălare”, a spus Taylor, citat de Variety.

Laura Dern a câştigat cel de-al patrulea Glob de Aur şi un premiu Emmy pentru solul Renata Klein din miniseria HBO „Big Little Lies”. Actriţa a fost nominalizată la Oscar pentru rolurile din „Wild” şi „Rambling Rose”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.