Actriţa şi vedeta de televiziune Ellen DeGeneres va susţine, în luna august, primul ei turneu de stand-up comedy din ultimii 15 ani, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 10 - 23 august, ea va susţine opt spectacole la San Diego, San Francisco şi Seattle, potrivit promoterului Live Nation. 

Show-ul ei va sta la baza unui program special Netflix care va fi difuzat spre finalul anului 2018.

În vârstă de 60 de ani, DeGeneres şi-a început cariera în anii 1980, ca actriţă de stand-up comedy, în oraşul natal, New Orleans, înainte de a-şi lansa propriul show „Ellen”, în 1997, în care personajul ei şi-a recunoscut orientarea sexuală, devenind astfel prima lesbiană declarată din istoria televiziunii.

De atunci, activista drepturilor homosexualilor a devenit una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune din Statele Unite, iar cu „The Ellen DeGeneres Show” a câştigat 30 de premii Emmy. Ea a fost de două ori gazda ceremoniei premiilor Oscar şi a premiilor Emmy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.