Actriţa Shannen Doherty, celebră pentru rolul interpretat în serialul TV ”Beverly Hills 90210”, diagnosticată cu cancer, a declarat că a încheiat şedinţele de radioterapie, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 45 de ani, diagnosticată în 2015 cu cancer mamar, boală care mai târziu s-a răspândit în organism, Shanne Doherty şi-a ţinut fanii permanent la curent cu starea sa de sănătate.

Vineri, ea a mulţumit echipei de medici care a ajutat-o pe parcursul tratamentului - ”Mulţumesc Vantage Oncology şi doctorului Leslie Botnick. Mulţumesc tuturor celor care lucraţi acolo” - şi a adăugat că speră ca pe unii dintre ei să nu mai fie nevoită să îi întâlnească. 

În luna noiembrie 2016, ea a suportat o intervenţie de reconstrucţie mamară, în urma dublei mastectomii pe care a efectuat-o în vara acestui an.

Shannen Maria Doherty, născută pe 12 aprilie 1971, este actriţă, producătoare şi scriitoare. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210” şi Prue Halliwell din serialul ”Charmed”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.