Actriţa Meghan Markle părăseşte serialul de televiziune „Suits”, după ce a încheiat filmările pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului, care va fi difuzat la începutul anului viitor, au anunţat, marţi, USA Network şi Universal Cable Productions, la o zi după ce ea şi Prinţul Harry şi-au anunţat logodna, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meghan Markle a interpretat personajul Rachel Zane în acest serial, o asistentă la o firmă de avocatură care devine avocat. Zane este logodită cu Mike Ross, personaj interpretat de Patrick J. Adams.

Markle a încheiat toate filmările pentru cel de-al şaptelea sezon, care va fi difuzat la începutul anului 2018.

„Îi felicităm pe Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru logodna lor. Meghan a făcut parte din familia noastră timp de şapte ani şi a fost o bucurie să lucrăm cu ea. Îi mulţumim pentru pasiunea incontestabilă şi dedicarea de care a dat dovadă pentru «Suits» şi îi urăm toate cele bune”, au anunţat USA Network şi Universal Cable Productions, care fac parte din Comcast Corp.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa americană Meghan Markle şi-au anunţat, luni, logodna.

Cei doi se vor căsători în luna mai a anului viitor la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic, a anunţat, marţi, Palatul Kensington.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.