Prinţul Harry a declarat că el şi actriţa Meghan Markle s-au îndrăgostit „incredibil de repede” şi asta pare dovada faptului că „stelele au fost aliniate”, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au acordat un interviu imediat după anunţul logodnei şi căsătoriei lor, care va avea loc în primăvara anului viitor.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au declarat pentru BBC că s-au întâlnit fără a şti nimic unul despre celălalt. El a remarcat faptul că „frumoasa” Markle „s-a împiedicat şi a căzut în viaţa lui”, dar şi că actriţa americană şi mama lui, regretata prinţesă Diana, ar fi fost „cele mai bune prietene”.

Prinţul a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Markle la începutul acestei luni, într-o seară „obişnuită, tipică pentru noi”, la Palatul Kensington, în timp ce găteau pui.

„A fost o supriză. Atât de drăguţ, de natural şi foarte romantic. A îngenunchiat”, a spus Meghan Markle.

De cealaltă parte, prinţul Harry a adăugat: „Nici măcar nu m-a lăsat să închei. A spus: Pot să spun da? Apoi ne-am îmbrăţişat şi aveam inelul în mână. Am spus: Poţi să-ţi dau inelul? Iar ea: A, da, inelul. A fost un moment foarte frumos. Doar noi doi”.

„Şi cred că am reuşit să te şi suprind”, i-a spus Harry.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a afirmat că va renunţa la actorie şi că, odată cu rolul pe care îl va avea, îşi va concentra energia în cauze importante pentru ea.

Deja este implicată în cauze umanitare şi apără drepturile femeilor în Organizaţia Naţiunilor Unite.

„Nu vă asta ca o renunţare la ceva. O văd ca pe o schimbare. Este un nou capitol”, a spus ea. „Acum este vremea să lucrăm ca o echipă”, i s-a adresat prinţului. 

Harry, în vârstă de 33 de ani, a afirmat: „Ştiu ca va fi incredibil de bună în ce va face”.

Blind date

Cuplul a povestit cum a fost aranjată, în iulie 2016, întâlnirea lor de către o prietenă comună, al cărei nume nu a fost divulgat, iar după aceasta s-au mai văzut o singură dată înainte de a merge împreună cu cortul în Botswana.

„Cred că după trei sau patru săptămâni am reuşit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a spus prinţul Harry.

Meghan Markle a adăugat: „Unul dintre primele lucruri despre care am vorbit când ne-am întâlnit prima dată a fost despre ce am vrea să facem pentru lumea în care trăim şi cât de pasionaţi suntem privind schimbările”.

Ea a apreciat ca „descurajator” faptul că a fost acordată o atât de mare atenţie faptului că tatăl ei este alb, iar mama, afro-americană.

„Până la urmă, sunt mândră de cine sunt şi de unde vin... Noi ne-am concentrat pe cine suntem ca pereche”.

Meghan Markle a explicat că nu cunoştea prea multe detalii despre prinţul Harry, când l-a cunoscut. „Am întrebat-o doar, atunci când a spus că vrea să ne facă cunoştinţă, a fost «Este un om drăguţ?». Dacă nu era amabil, nu părea să aibă sens”. 

Prinţul a spus că el nu ştia nimic despre Markle înainte de prima întâlnire pe care au avut-o la Londra, pentru că niciodată nu urmărise serialul în care juca.

Inelul, realizat după un model creat de prinţul Harry

Prinţul Harry şi Meghan Markle au pozat, luni, în faţa Palatului Kensington, unde vor locui.

Purtând o haină albă, Markle şi prinţul Harry au apărut pentru scurt timp în grădina Sunken în faţa jurnaliştilor, unde ea a arătat inelul de logodnă.

Inelul din aur galben, care are aplicate două diamante ce au aparţinut prinţesei Diana şi unul din Botswana, a fost creat după un model realizat de prinţul Harry.

Markle a spus că bijuteria demonstrează „consideraţia lui Harry”. Actriţa nu a întâlnit-o niciodată pe Diana, însă „este atât de important pentru mine să ştiu că este parte din asta cu noi”.

În schimb, ea a precizat că a întâlnit-o pe regina Elizabeth de câteva ori şi a descris-o drept „o femeie incredibilă”.

Întrebat când a ştiut că Markle este aleasa, prinţul Harry a răspuns: „Când am întâlnit-o prima dată”.

Despre copii, el a menţionat că speră ca familia lor să crească în viitorul apropiat.

Anunţul logodnei prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle a fost făcut luni de Clarence House, reşedinţa Prinţului de Wales şi a Ducesei de Cornwall, iar detalii privind ziua nunţii vor fi transmise cât de curând.

Arhiepiscopul de Canterbury a spus că anunţul logodnei l-a „încântat” şi a spus că cei doi vor avea o cununie religioasă.

Markle a mai fost căsătorită, însă Biserica Catolică a Angliei a decis în 2002 că persoanele divorţate se pot recăsători religios.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.