Acriţa Manuela Hărăbăr este invitatul special al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) care începe miercuri seară la Sibiu, în deschierea evenimentului fiind programată proiecţia filmului ”Dumnezeu să ne ierte”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, un thriller intens, nominalizat la şase trofee Goya. Pe durata festivalului vor fi prezentate peste patruzeci de filme, multe dintre ele premiate la festivaluri din întreaga lume sau succese de box-office.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 11-a ediţie a TIFF Sibiu începe miercuri, la ora 22.00, cu proiecţia filmului ”Dumnezeu să ne ierte”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, un thriller intens, nominalizat la şase trofee Goya, iar Robert Alamo a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

”Thriller-ul urmăreşte doi inspectori de poliţie care trebuie să rezolve o serie de crime în cel mai scurt timp, înaintea vizitei Papei în Madrid, oraş controlat la sânge de poliţiştii speriaţi de posibilitatea unui atac terorist”, arată organizatorii în prezentarea peliculei.

Proiecţia va avea loc în Piaţa Mare din oraş, pe un ecran gonflabil uriaş.

În cadrul actualei ediţii vor fi prezentate peste 40 de filme, unele dintre ele adevărate capodopere sau succese de box-office. Printre ele este şi ”Moonlight”, premiat în 2017 cu Oscar pentru Cel mai bun film.

Vineri, Piaţa Mare va fi gazda unei proiecţii speciale în cinstea actriţei Manuela Hărăbor, invitatul special al celei de-a 11-a ediţii a TIFF Sibiu. Îndrăgita actriţă va fi alături de cinefilii sibieni la proiecţia filmului ”Pădureanca” (1986), regizat de Nicolae Mărgineanu, cu Victor Rebengiuc şi Adrian Pintea în distribuţie.

TIFF Sibiu 2017 va avea proiecţii în patru spaţii permanente, Piaţa Mare, Teatrul Gong, Sala Astra Film din Piaţa Mică şi Sala Thalia, precum şi trei evenimente speciale, în locuri neconvenţionale, la Palatul de Vară Brukenthal din Avrig, la barajul de la Gura Râului şi pe scena de pe lacul Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.