Actriţa Lucy Liu, care a regizat un episod din cel de-al doilea sezon al serialului „Luke Cage”, a declarat, miercuri, la un eveniment Netflix, că îşi doreşte să fie angajată datorită talentului ei şi nu pentru că este femeie sau pentru că are origini asiatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este fantastic să am oportunitatea de a face parte din această cultură. Nu am crescut în acest domeniu, al filmului de televiziune, ci într-un mediu diferit - a fost mai mult o lume fantasy. Este un vis împlinit. Să iau toate aceste experienţe pe care le am şi să le aplic în calitate de regizor este foarte special”, a spus Lucy Liu, la evenimentul „See What’s Next in 2018”, organizat la Roma.

„Nu vreau să fiu angajată pentru că sunt femeie sau asiatică. Nu vreau să bifez astfel de categorii. Vreau să fiu angajată pentru talentul meu. Acest lucru este foarte important. Şi da, uneori nu primeşti oportunitatea, pentru că eşti femeie. Lucrurile se schimbă, dar nu se vor schimba atât de repede cum ne dorim”, a mai spus artista.

Lucy Liu a mai spus că, din punctul ei de vedere, un regizor trebuie să aibă un „ego foarte mic” şi să negocieze cu restul echipei pentru a obţine ceea ce îşi doreşte de la proiectul la care lucrează.

„Trebuie să te angajezi într-un proiect cu încredere, dar cu un ego foarte mic. Ai producători, studiouri şi reţele – ei au o anumită idee despre ce vor de la acel proiect, apoi ai actori – aşa că trebuie să negociezi, ca regizor, pentru a obţine ce îţi doreşti sau cât mai aproape de cum îţi doreşti”, a spus ea. 

Născută pe 2 decembrie 1968, Lucy Alexis Liu este o actriţă, regizoare şi producătoare americană, cu origini îchineze. Ea a devenit cunoscută pentru apariţia în serialul de televiziune „Ally McBeal”, şi apoi datorită interpretărilor din producţii ca „Charlie's Angels”, „Kill Bill”, „Payback”, „Chicago”, dar şi din seriale animate precum „Kung Fu Panda”. Ea a mai apărut în serialul „Southland” şi interpretează personajul Joan Watson în serialul TV „Elementary”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.