Actriţa franceză Léa Seydoux va reveni în rolul psihologului Madeleine Swann în al 25-lea film din franciza „James Bond”, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seydoux a interpretat acelaşi rol în filmul „Spectre”, lansat în 2015.

Daniel Craig a fost deja anunţat ca protagonist al noului film din seria „James Bond”, care va fi scris şi regizat de Cary Joji Fukunaga.

În prezent, Craig filmează pentru thrillerul „Knives Out” al lui Rian Johnson, iar Fukunaga finalizează scenariul pentru „Bond 25”. Surse apropiate proiectului au transmis că producătorii - Eon şi MGM - deja stabilesc distribuţia. 

Eon caută alte două actriţe - una va interpreta rolul agentului MI6 care lucrează cu Bond, iar cealaltă va fi o femeie misterioasă -, precum şi interpretul rolului negativ.

Pentru acesta din urmă ar fi vizat Rami Malek. El va filma pentru ultimul sezon din „Mr. Robot” în perioada martie - iulie a anului viitor şi este puţin probabil că va putea lucra pentru filmul din seria „Bond” dacă îi va fi propus acel rol.

MGM a anunţat că va lansa filmul pe 14 februarie 2020, în parteneriat cu Annapurna Pictures. Universal se va ocupa de distribuţia la nivel internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.