Actriţa Jane Fonda a încheiat un parteneriat cu reţeaua media Evine pentru a dezvolta un brand de lifestyle dedicat femeilor cu vârste de peste 50 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca parte a lansării noului brand, Fonda va avea mai multe apariţii la posturile reţelei pe parcursul anului 2019, scrie The Hollywood Reporter.

Brandul va cuprinde haine pentru activităţi sportive, opţiuni vestimentare sofisticate pentru exerciţii fizice, produse de nutriţie şi echipament de ftness. 

Evine plănuieşte să încheie parteneriate cu diverşi comercianţi pentru a distribui brandul.

„Am o mare pasiune pentru fitness şi sănătate, nu doar pentru că arăt mai bine când am grijă de mine, ci pentru că asta mă face să mă simt şi să gândesc mai bine”, a spus actriţa care, în anii 1980 a revoluţionat piaţa media prin lansarea unei serii video de exerciţii fizice. „Sunt încântată de parteneriatul cu Evine datorită faptului că platforma lor puternică de marketing îmi va permite să transmit cunoştinţele mele de fitness şi ideile creative unei pieţe care duce lipsă de oferte importante pentru femeile de peste 50 de ani”.

Aceasta este prima linie vestimentară lansată de Fonda, care va fi implicată în întreg procesul de producţie. 

Nu a fost încă anunţată o dată de lansare a brandului.

Jane Fonda, născută pe 21 decembrie 1937, la New York, este actriţă şi producătoare. Fiica actorului Henry Fonda, ea a debutat în film la vârsta de 23 de ani, după ce a urmat cursuri de actorie cu Lee Strasberg. A jucat sub îndrumarea unora ca Roger Vadim, Alan J. Pakula, Sydney Pollack şi Paolo Sorrentino, şi a avut parteneri ca Robert Redford, Jon Voight, Michael Douglas şi Robert de Niro.

Este câştigătoare a două premii Oscar - pentru „Klute” (1971) şi „Coming Home” (1978) -, a şapte Globuri de Aur, a două trofee BAFTA şi a fost distinsă cu Palme d'Or onorific, în 2007. A jucat în peste 50 de filme artistice şi de televiziune, între acestea numărându-se „Desculţ în parc/ Barefoot in the Park” (1967), „Călăreţul electric/ The Electric Horseman” (1979) şi „Stanley & Iris” (1990).

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori: cu regizorul Roger Vadim (1965 - 1973), cu activistul politic Tom Hayden (1973 - 1990) şi cu magnatul media Ted Turner (1991 - 2001).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.