Actriţa Helena Bonham Carter, dublu nominalizată la Oscar, a dezvăluit că a apelat la un medium pentru a vorbi cu prinţesa Margaret a Marii Britanii despre rolul din serialul „The Crown”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezentă la Festivalul de literatură din Cheltenham, actriţa a declarat că a consultat un medium pentru a vorbi cu prinţesa care a murit în 2002, la vârsta de 71 de ani, potrivit The Hollywood Reporter.

„Ea a spus, aparent, că este bucuroasă că am fost eu. Când interpretezi rolul unei persoane reale, vrei să ai binecuvântarea ei, pentru că ai o responsabilitate”, a spus Bonham Carter publicului. „Aşa că am întrebat-o: «Este în regulă să te interpretez eu?», iar ea a spus: «Eşti mai bună decât cealaltă actriţă...» la care se gândeau ei. Ei nu recunosc cine a fost. Am fost eu şi altcineva”.

Acea replică a făcut-o pe actriţă să creadă că prinţesa Margaret a fost, pesemne, prezentă. „Pentru că este ceva ce Margaret ar spune. Era pricepută la a face complimente, dar şi să te doboare”, a adăugat ea.

„Apoi a spus: «Însă trebuie să te aranjezi şi să fii mai îngrijită». Şi a continuat: «Fumează cum trebuie. Am fumat într-un mod specific. Aminteşte-ţi asta - este important - portcigarul era la fel de mult o armă a expresiei precum dedicat fumatului”. 

Helena Bonham Carter interpretează rolul prinţesei Margaret în sezoanele trei şi patru ale serialului Netflix.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.