Actriţa Halle Berry îşi face debutul regizoral cu drama „Bruised” despre o luptătoare de arte marţiale mixte, produsă de Basil Iwanyk, care a lucrat la filmele francizei „John Wick”, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Berry, care va putea fi văzută curând pe marile ecrane în „John Wick 3”, va fi şi protagonista lungmetrajului despre Jackie "Justice”. 

Când Manny, fiul în vârstă de 6 ani pe care Jackie l-a părăsit, revine în viaţa ei, ea trebuie să lupte cu propriii demoni, să lupte pentru a deveni mama pe care crede că Manny o merită.

Scenariul este scris de Michelle Rosenfarb, iar producător executiv va fi Erica Lee.

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, premiată cu Oscar la categoria „cea bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul „Puterea dragostei/ Monster's Ball" (2001), este cunoscută şi din precum „X-Men”, „Să nu mori azi/ Die Another Day”, „Gothika”, „Valul întunecat/ Dark Tide” şi „Atlasul norilor/ Cloud Atlas”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.