În plină pandemie de coronavirus, personalităţile se mobilizează pentru a strânge fonduri. După Elton John care a organizat un concert caritabil la distanţă cu o pleiadă de staruri, sau Calogero şi Jean-Jacques Goldman care au lansat melodii pentru a veni în sprijinul personalului medical, actriţa Emilia Clarke propune o cină virtuală drept recompensă pentru o colectă umanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un videoclip publicat pe Instagram, actriţa din serialul "Game of Thrones" i-a întrebat pe fanii ei, 27,4 milioane, dacă vor să o ajute să strângă 250.000 de lire sterline (în jur de 280.000 de euro) pentru asociaţia SameYou, care vine în ajutorul celor care au suferit accidente cerebrale. 

"Suntem pe cale de a crea o clinică de readaptare virtuală pentru victimele leziunilor cerebrale, adică un loc unde să se simtă în siguranţă şi unde să nu fie singure şi izolate, ceea ce, după părerea mea, este un lucru bun", a spus actriţa, explicând că scopul este şi de a elibera cât mai multe paturi din spitale pentru pacienţii afectaţi de coronavirus. 

Emilia Clarke a promis că le va mulţumi fanilor cum se cuvine, pentru că 12 donatori vor fi aleşi pentru a lua cina cu ea, la distanţă. 

"Ce părere aveţi să cinaţi cu mine, virtual?", a lansat actriţa în videoclip. "Vom găti şi vom mânca împreună. Vom putea vorbi despre multe lucruri, despre izolare şi teamă, dar şi despre videoclipuri amuzante. A, şi, să ştiţi că nu prea ştiu să gătesc. Va fi cu adevărat nostim!". 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.