Actriţa Drew Barrymore divorţează de cel de-al treilea său soţ, Will Kopelman, potrivit unei declaraţii transmise de cei doi revistei People, informează reuters.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, familia noastră se separă legal, deşi simţim că asta nu ne va face să ne simţim mai puţin ca o familie. Divorţul poate face pe cineva să simtă că a ratat, dar în final găseşte linişte în ideea că viaţa continuă. Copiii noştri sunt universul nostru şi viaţa alături de ei va fi prioritatea noastră”, se arată în declaraţia făcută de cei doi.

Drew Barrymore şi Will Kopelman s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Actriţa a mai fost căsătorită cu Jeremy Thomas, timp de patru săptămâni, în 1994, şi cu actorul Tom Green, din iulie 2001 până în octombrie 2002. 

Drew Barrymore, născută pe 22 februarie 1975, este o actriţă americană care provine dintr-o familie de actori de teatru şi cinema. S-a remarcat în 1982 cu rolul interpretat în filmul SF ”E.T. Extraterestrul”, regizat de Steven Spielberg. După o adolescenţă turbulentă, marcată de abuzul de droguri şi de alcool şi de două internări în clinici de dezintoxicare, actriţa a reuşit să facă o tranziţie spectaculoasă de la statutul de copil-vedetă la acela de artistă matură, fiind apreciată pentru evoluţiile sale din filme precum ”Seducţie otrăvitoare”, ”Fetele rele cuceresc vestul”, ”Scream - Ţipi... sau fugi!” şi ”Toţi spun: Te iubesc!”. S-a orientat apoi spre comedii romantice, precum ”Nuntă cu cântec”, ”Un sărut adevărat” şi ”Mereu la prima întâlnire”, şi a devenit o vedetă de talie mondială, după ce a jucat în filmele din seria ”Îngerii lui Charlie”.

Drew Barrymore a câştigat un Glob de Aur pentru rolul interpretat în miniseria TV ”Grey Gardens” şi a primit alte două nominalizări la acelaşi premiu, pentru rolurile din ”Dragoste şi violenţă/ Guncrazy” şi ”Irreconcilable Differences”. Vedeta americană are o stea pe Walk of Fame din Hollywood şi a fost desemnată Ambasador special al Programului Alimentar al ONU, pentru care a donat peste 1 milion de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.