Actriţa de culoare Lashana Lynch va prelua celebrul număr 007 al MI6 în următorul film al francizei "James Bond", potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Mail a citat o sursă anonimă care a afirmat că cel de-al 25-lea film al francizei începe cu Bond (Daniel Craig) care se retrage în Jamaica, fiind chemat înapoi pentru a se lupta cu noul personaj negativ.  

"Există o scenă-cheie la începutul filmului când M spune "Vino 007!", şi merge către Lashana", a spus sursa. "Bond rămâne Bond dar a fost înlocuit ca 007". 

De origine din Londra, Lynch, în vârstă de 31 de ani, şi-a făcut debutul în "Fast Girls" din 2011, dar rolul ei important a fost la începutul acestui an, cel al pilotului de luptă Maria Rambeau în "Captain Marvel". 

Vestea că ea a primit faimosul cod al lui Bond a fost lăudată pe reţelele de socializare, la câteva săptămâni după ce cântăreaţa Halle Bailey a fost distribuită în rolul Ariel din remake-ul Disney "Mica Sirenă". 

Lansat în 2020, "James Bond 25" va fi ultimul cu Daniel Craig în rolul celebrului spion. 

Din distribuţie mai fac parte Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomi Harris şi Ralph Fiennes.

Cary Joji Fukunaga regizează după un scenariu scris de Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns şi Phoebe Waller-Bridge.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.