Actriţa americană Angelina Jolie, trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, a declarat la BBC Radio 4, unde a fost vineri redactor-invitat, că poate face faţă multor lucruri şi că nu exclude implicarea în politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jolie, în vârstă de 43 de ani, a spus: „Sincer, voi face orice cred că ar putea reprezenta o schimbare”.

„Dacă mă întrebaţi în urmă cu 20 de ani, aş fi râs”, a afirmat ea legat de implicarea în politică. „Am spus mereu că voi merge acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică”.

Când gazda emisiunii, Justin Webb, a sugerat că numele ei ar putea fi pe lista potenţialilor democraţi care vor candida pentru 2020, ea a replicat simplu: „Mulţumesc”.

Angelina Jolie s-a folosit de statutul de redactor-invitat al BBC pentru a trage un semnal de alarmă asupra problemelor refugiaţilor din Orientul Mijlociu.

Actriţa devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU în 2001 şi, după ce a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din peste 30 de ţări, pentru care a făcut donaţii consistente, ONU i-a acordat în 2012 titlul de trimis special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi.

Născută pe 4 iunie 1975, este actriţă şi regizoare, câştigătoare a unui premiu Oscar şi a trei Globuri de Aur. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.