Actriţa Amy Schumer a declarat că a fost violată în adolescenţă şi a vorbit într-un nou interviu acordat lui Katie Couric despre presupusul comportamentul sexual inadecvat de care a fost acuzat actorul Aziz Ansari, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima mea experienţă sexuală nu a fost una bună. Nu m-am gândit la asta până când am început să-mi recitesc jurnalul. Când s-a întâmplat, am scris despre asta ca şi când nu mi-ar fi păsat. A fost ceva de genul «m-am uitat în jos şi am realizat că se întâmplase». El a spus «îmi pare rău» şi «nu pot să cred că s-a întâmplat asta»". 

Actriţa de comedie afirmase că prima ei experienţă sexuală a fost neconsimţită când a vorbit despre asta în autobiografia "The Girl with the Lower Back Tattoo".

Schumer a mai spus că a avut experienţe similare după aceasta. "Sunt aşa de mulţi factori. Am avut un alt moment cu un iubit şi i-am spus: «Nu, opreşte-te!» şi m-a ignorat complet". 

Actriţa a discutat şi despre recentele acuzaţii aduse actorului Aziz Ansari, spunând că înţelege de ce este învinuit, ceea ce a făcut nu este o crimă, dar nici acceptabil. 

"Nu cred că cineva vrea să vadă cariera lui Aziz ruinată sau viaţa lui, dar asta e în mintea oamenilor", a spus ea. Îşi spun: «Merită asta?» Şi nu e vorba despre asta. Cred că e vorba despre cum aratăm femeilor că acest comportament nu este OK". 

"Este prietenul meu şi am cu adevărat compasiune pentru această femeie. Mă identific cu toate femeile în aceste situaţii. Chiar dacă este prietenul meu, nu-mi spun: «Oh, dar este un tip bun». Îmi spun: «Ce aş simţi în locul lui? »". 

Actorul Aziz Ansari, acuzat de hărţuire sexuală de o femeie de 23 de ani cunoscută sub numele de "Grace", a transmis într-un comunicat pe 18 ianuarie că a crezut că ce se întâmpla era de comun acord. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.