Actriţa Amber Heard, care a făcut apel la sfârşitul lunii iulie după verdictul procesului său pentru defăimare împotriva lui Johnny Depp, a angajat noi avocaţi pentru a conduce această nouă bătălie juridică, relatează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că avocata Elaine Bredehoft, omniprezentă în timpul procesului de şase săptămâni, s-a retras. Ea este înlocuită de David L. Axelrod şi Jay Ward Brown. Cei doi sunt renumiţi pentru că au apărat cu succes cotidianul The New York Times când Sarah Palin a dat în judecată publicaţia pentru defăimare.

„Un nou proces implică alţi avocaţi, mai ales când sunt descoperite noi dovezi”, au spus avocaţii actriţei într-un comunicat. Avocatul Ben Rottenborn, care a lucrat pentru Amber Heard de la începutul procesului, rămâne alături de ea.

După un proces important, Amber Heard a fost obligată să-i plătească 10 milioane de dolari lui Johnny Depp, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din The Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Amber Heard i-a cerut actorui să-i plătească 2 milioane de dolari.

Amber Heard a încercat mai întâi să determine anularea verdictului pentru a relansa o nouă procedură din cauza îndoielilor cu privire la identitatea unuia dintre juraţi. O cerere pe care judecătoarea Penney Azcarate, care a prezidat procedurile în instanţa Fairfax, a respins-o pe 13 iulie, considerând că actriţa nu a „suferit un prejudiciu”.

Amber Heard şi-a anunţat deja intenţia de a face recurs la sfârşitul lunii iunie prin avocatul ei, Elaine Bredehott. A doua zi după verdict, a indicat, de asemenea, că actriţa nu ar putea să-i plătească daune lui Johnny Depp de 10 milioane de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.