Actorul Viggo Mortensen va debuta în regie cu drama de familie „Falling”, pe care o va scrie şi produce, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul spune povestea unui bărbat şi a relaţiei lui cu tatăl care îmbătrâneşte.

Din distribuţie mai fac parte Lance Henriksen („Alien”, „Millennium”) şi Sverrir Gudnason („The Girl in the Spider’s Web”). 

Mortensen va juca rolul unui bărbat gay, care locuieşte în sudul Californiei cu partenerul său şi fiica lor adoptivă. Henriksen va interpreta rolul tatălui lui, un fermier cu viziuni tradiţionaliste. Când tatăl călătoreşte la Los Angeles pentru o perioadă nedeterminată, în căutarea unui loc în care să se retragă, cele două lumi se ciocnesc.

În prezent, Mortensen - care a fost nominalizat la Oscar pentru „Estern Promises” şi „Captain Fantastic” - poate fi văzut în „Green Book”, în care joacă alături de Mahershala Ali.

HanWay Films se va ocupa de distribuţia la nivel internaţional, iar UTA Independent Film Group, de cea din SUA.

„Falling” este produs de Daniel Beckerman de la Scynthia Films împreună cu Mortensen, care a mai produs „Everyone Has a Plan”, „Far From Men” şi „Jauja” prin Perceval Pictures.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.