Actorul Tom Wlaschiha, care interpretează pe unul dintre personajele din serialul ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, Jaqen H’ghar, cunoscut şi drept Faceless Man, va veni în România la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con, ce va avea loc în perioada 11-13 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul se va întâlni cu publicul în ultima zi a evenimentului, pe 13 noiembrie, informează organizatorii.

Jaqen H’ghar a apărut în primele două sezoane ale serialului, când s-a recomandat drept un asasin feroce originar din Lorathi. Mai apoi, în sezoanele 5 şi 6, personajul a devenit unul cheie, dovedindu-se că este doar una din multiplele feţe ale lui Faceless Man care aparţine religiei lui Many-Faced God şi are abilitatea a-şi schimba înfăţişarea.

Tom Wlaschiha, care a fost confirmat de HBO şi pentru cel de-al şaptelea sezon al serialului, este de origine germană şi a plecat în Statele Unite imediat după căderea Zidulului Berlinului, pentru a urma un stagiu de teatru.

Actorul a putut fi urmărit, pe lângă ”Game of Thrones”, în pelicula ”No One Sleeps” (2000), de Jochen Hick, precum şi în serialul ”Crossing Lines” (2013).

Tom Wlaschiha este cel de-al doilea invitat anunţat la East European Comic Con după actorul Craig Parker, binecunoscut din trilogia “Stăpânul Inelelor”, premiată cu Oscar, şi din serialul "Spartacus".

Biletele pot fi achiziţionate, începând de marţi, la preţurile promoţionale de 60 de lei, pentru un abonament, 20 de lei, pentru ziua de vineri, 40 de lei, pentru sâmbătă, şi 25 de lei, pentru duminică, până pe 31 august.

Biletele se găsesc online pe eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con, care va avea loc la Romexpo, în perioada 11-13 noiembrie şi se va întinde pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, este dedicat tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con propune o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar şi surprise rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista şi concursuri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.