Actorul Timothée Chalamet va fi premiat la Palm Springs International Film Festival pentru interpretarea din „Beautiful Boy”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va primi trofeul Spotlight, care în trecut a revenit unora ca Bryan Cranston, Andrew Garfield, Sam Rockwell şi J.K. Simmons, pe 3 ianuarie, în deschiderea festivalului.

Toţi cei care au primit acest trofeu au fost apoi nominalizaţi la Oscar, iar Rockwell şi Simmons au şi câştigat prestigiosul trofeu pentru rol secundar.

„În «Beautiful Boy», Timothée Chalamet interpretează emoţionant, tragic rolul unui tânăr care se luptă cu dependenţa de droguri. Anul trecut, Timothée a primit premiul Rising Star pentru «Call Me by Your Name». Este, într-adevăr, un star în ascensiune”, a transmis preşedintele festivalului, Harold Matzner.

Regizat de Felix van Groeningen, „Beautiful Boy” spune povestea unui tânăr care este dependent de droguri şi încearcă să se trateze. Filmul este bazat pe memoriile jurnalistului David Sheff şi ale fiului lui, Nic Sheff. Din distribuţia filmului mai fac parte Steve Carell, Maura Tierney şi Amy Ryan.

Chalamet - cunoscut pentru rolurile din „Lady Bird” şi „Call Me By Your Name”, acesta din urmă aducându-i o nominalizare la Oscar - a fost nominalizat la Globurile de Aur, SAG Awards şi Critics’ Choice Awards.

În prezent, Chalamet filmează pentru „The King”, lungmetraj regizat de David Michod.

Cea de-a 30-a ediţie a Palm Springs IFF va avea loc în perioada 3 - 14 ianuarie. Regizorul Spike Lee, unul dintre cei mai influenţi cineaşti independenţi, a fost ales să primească trofeul pentru întreaga carieră, iar actriţa Glenn Close va primi Icon Award.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.