Russell Crowe a anunţat pe Twitter că îşi pune în vânzare colecţia de ceasuri, într-o licitaţie organizată pe 7 aprilie la Sydney, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiecare ceas este însoţit de o scrisoare cu semnătură în care specific proiectul din care a făcut parte. Licitaţia va fi organizată la Sydney, veţi putea licita din orice colţ al lumii, pe 7 aprilie", a scris actorul. 

Actorul va scoate la vânzare 29 de ceasuri, mai mult de jumătate din cât reprezintă colecţia sa. 

Crowe a publicat şi o fotografie cu una dintre bijuterii, un Panerai Luminor GMT Automatic, primul său ceas de acest tip. 

El a mai anunţat că licitaţia ar putea fi organizată prin telefon, online sau prin live streaming. 

Russell Crowe, născut pe 7 aprilie 1964, este un actor şi muzician australian. Deşi s-a născut în Noua Zeelandă şi deţine cetăţenia acestei ţări, starul şi-a petrecut aproape întreaga viaţă în Australia şi se consideră australian.

A devenit celebru cu rolul generalului roman Maximus Decimus Meridius din filmul ”Gladiator”, regizat în 2000 de Ridley Scott, care i-a adus numeroase trofee, inclusiv premiul Oscar. Russell Crowe a mai fost nominalizat de alte două ori la Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”The Insider” (1999) şi ”A Beautiful Mind” (2001). Printre celelalte filme celebre în care s-a remarcat se află producţii cinematografice cu mare priză la public, precum ”L.A. Confidential” (1997), ”Master and Commander: The Far Side of the World” (2003), ”Cinderella Man” (2005), ”American Gangster” (2007), ”State of Play” (2009), ”Robin Hood” (2010), ”Les Misérables” (2012), ”Man of Steel” (2013) şi ”Noah” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.