Actorul Roger Ashton-Griffiths, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, va fi prezent în perioada 18 - 20 octombrie la Transylvania Comic Con, care va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ashton-Griffiths a apărut în serialul HBO, în perioada 2014 - 2016, în rolul Mace Tyrell, liderul uneia dintre cele mai bogate familii din cele şapte regate, surclasat în experienţă şi jocuri politice de mama lui, Ollena.

În afara rolului din „Game of Thrones”, Roger Ashton-Griffiths a apărut în pelicule precum „Brazil” (1985, r. Terry Gilliam), „The Brothers Grimm”, „Dreamchild” şi „Young Sherlock Holmes”.

Actorul, deţinător al unui doctorat în scriere creativă, a mai jucat în serialele de televiziune „The Tudors”, „Doctor Who” şi „Jack the Ripper”.

Roger Ashton-Griffiths este primul actor din „Game of Thrones” care va ajunge la Cluj-Napoca. La prima ediţie a Transylvania Comic Con, vir fi prezenţi Alexander Ludwig („Vikings”), David Nykl („Stargate Atlantis”, „Arrow”), Rick Cosnett („The Vampire Diaries”, „The Flash”) şi Kevin McNally („Pirates of the Caribbean”).

În plus, cele mai importante nume din industria jocurilor vor lua parte la Transylvania Comic Con şi le vor oferi pasionaţilor şansa de a testa cele mai noi produse sau de a lua parte, folosind echipamente de ultimă generaţie, al competiţii cu premii.

De la TCC nu vor lipsi concursurile de cosplay, artişti de bandă desenată, demonstraţii de VR, precum şi un târg generos unde vizitatorii pot interacţiona cu expozanţii şi pot alege dintre produsele inspirate din producţiile SF preferate.

Biletele pentru Transylvania Comic Con pot fi cumpărate de pe comic-con.ro, precum şi din magazinele Cărtureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.