Actorul Kevin Hart a declarat miercuri dimineaţă, la emisiunea „Good Morning America” de la ABC, că nu va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Academiei Americane de Film de anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat în emisiune, unde a fost invitat să vorbească despre filmul „The Upside”, dacă există vreo şansă ca el să găzduiască gala Oscar, Hart i-a spus lui Michael Strahan: „Nu. Nu voi găzdui gala Oscar anul acesta”.

Legat de o ediţie viitoare, e a spus: „Este foarte greu să prevăd ce se poate întâmpla. Nu vreau ca oamenii să creadă că e ceva între mine şi Academie. Pentru că nu este. (...) Lucrurile nu au ieşit aşa cum ar fi trebuit”.

Considerându-se perfecţionist, Hart a spus că acum nu ar mai avea timp să se pregătească. „Vorbim despre două săptămâni în care ar trebui să mă pregătesc. În februarie voi începe filmările la «Jumanji»... Nu pot face asta acum. În viitor, dacă va fi, va fi. Publicul a făcut din asta un subiect actual, dar eu m-am distanţat de el. Nu sunt îngrijorat, nu sunt supărat. Înţeleg viaţa şi, în viaţă, există suişuri şi coborâşuri. Din ele înveţi şi mergi mai departe. Sunt fericit cu mine”. 

Legat de controversa stârnită după ce Academia i-a cerut să se scuze pentru mesaje anti-gay publicate în urmă cu 10 ani pe Twitter, Hart a spus că nu mai doreşte să discute subiectul. „M-am scuzat de atâtea ori, gata. Nu mai am energie. Am trecut peste acel moment. Dacă este acceptat, bine, dacă nu, nu mai depinde de mine. Nu mai am nimic de dovedit”.

Cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 25 februarie, la Los Angeles.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.