Jefferson Hall, cunoscut pentru rolul Torstein din serialul ”Vikings”, va fi prezent la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con Bucureşti, care va avea loc între 5 şi 7 mai la Romexpo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jefferson Hall a jucat şi rolul cavelerului Hugh of the Vale din ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, slujitorul casei Arryn.

Actorul de origine britanică îi dă viaţă lui Thorne Geary în serialul ”Tabu/ Taboo”, produs de HBO, în care care joacă alături de actori ca Tom Hardy, Michael Kelly (”House of Cards”) şi Jonathan Pryce (”Urzeala tronurilor”, ”Piraţii din Caraibe”).

Hall a făcut parte din distribuţiile unor filme de succes precum ”Sherlock Holmes” şi ”Star Wars: The Force Awakens”.

Jefferson Hall completează, astfel, lista actorilor de la Hollywood care se vor întalni cu publicul la East European Comic Con, listă care îi cuprinde pe Ellie Kendrick (”Game of Thrones”, ”Misfits”), Christopher Judge (”Stargate SG-1”), Nathaniel Buzolic (”The Vampire Diaries”, ”The Originals”), Craig Parker (”Spartacus”, ”Lord of the rings”) şi Tom Wlaschiha (”Game of Thrones”)



Biletele se găsesc online pe comic-con.ro şi pe eventim.ro, precum şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate şi jocuri video. Ediţia de anul acesta va avea loc într-un spaţiu de peste 20.000 de metri pătraţi, unde vor fi aduse şi elemente de recuzită de pe platouri de filmare.

În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con publicul va beneficia de o zonă dedicată jocurilor video şi va putea participa la concursuri de cosplay.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.