Actorul James Corden va prezenta gala premiilor Tony care recompensează profesioniştii şi producţiile prezentate pe Broadway, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazda emisiunii "The Late Late Show" a mai prezentat ceremonia în 2016 şi a câştigat un premiu Tony la categoria "cel mai bun actor" pentru performanţa din "One Man, Two Guvnors" în 2012. 

"Sunt încântat să mă întorc în calitate de gazdă a Tony Awards", a afirmat Corden. "Comunitatea de pe Broadway îmi este foarte dragă şi sunt mai mult decât mândru să iau parte la această seară încredibilă". 

Corden a deschis spectacolul din 2016 cu un tribut emoţionant adus victimelor atentatului armat din clubul de noapte Pulse din Orlando. 50 de persoane au murit în aceeaşi zi în care spectacolul a fost difuzat la televizor. 

"Tragedia voastră este şi a noastră", a spus el în deschidere. "Teatrul este un loc în care fiecare rasă, crez, sexualitate şi gen sunt egale, sunt îmbrăţişate şi iubite. Ura nu va învinge niciodată. Împreună, trebuie să ne asigurăm de acest lucru. Show-ul din această seară este un simbol în acest sens şi celebrează acest principiu". 

Ceremonia premiilor Tony va fi difuzată, live, de CBS din sala Radio City Music din New York, pe 9 iunie. 

Nominalizările la premiile Tony 2019 vor fi anunţate pe 30 aprilie. 

Ceremonia premiilor Tony, care onorează profesioniştii din teatru pentru realizările lor pe Broadway, este difuzată de CBS din 1978. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.