Actorul Ian Ziering, cunoscut din serialul "Beverly Hills, 90210", a mărturisit că a fost atacat de mai mulţi indivizi care conduceau scutere, în timp ce el se afla în maşină cu fiica sa pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, în ajunul Anului Nou, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ieri, am avut parte de un incident alarmant în care a fost implicat un grup de indivizi pe scutere. În timp ce eram blocat în trafic, maşina mea a fost abordată agresiv de unul dintre aceşti motociclişti, ceea ce a dus la o confruntare tulburătoare", a scris Ziering luni pe pagina sa de Instagram.

"În încercarea de a evalua eventualele pagube, am ieşit din maşină. Această acţiune, din păcate, a degenerat într-o altercaţie fizică şi am încercat să mă protejez", a adăugat el. Ziering a spus că el şi copilul său sunt nevătămaţi în urma incidentului.

Dar imaginile de pe YouTube ale confruntării arată că actorul a fost nevoit să se lupte cu mai mulţi indivizi.

Ziering a jucat timp de un deceniu rolul lui Steve Sanders în "Beverly Hills, 90210", înainte de a se reinventa ca protagonist al filmelor "Sharknado", alăturându-se în acelaşi timp şi distribuţiei serialului "Swamp Thing", din DC Universe.

Actorul a declarat că incidentul l-a lăsat "profund îngrijorat de îndrăzneala din ce în ce mai mare a unor astfel de grupuri care perturbă siguranţa şi liniştea publică". Această situaţie evidenţiază o problemă mai amplă a huliganismului de pe străzile noastre şi necesitatea unor reacţii eficiente ale forţelor de ordine în faţa unui astfel de comportament".

Reprezentanţii Departamentului de Poliţie din Los Angeles nu au putut fi contactaţi pentru a comenta confruntarea lui Ziering cu motocicliştii şi pentru a preciza dacă a fost depusă o plângere.

"În calitate de cetăţean şi părinte, consider inacceptabil faptul că grupurile se pot angaja liber în acest tip de comportament, provocând teamă şi haos, în timp ce răspunsul autorităţilor pare insuficient. Am fost întotdeauna un susţinător al luptei împotriva intimidării şi a comportamentului neadecvat, iar acest incident îmi întăreşte credinţa în importanţa siguranţei personale şi a comunităţii", a adăugat actorul în postarea sa de pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.