Actorul Guillaume Canet va regiza următorul lungmetraj „Astérix et Obélix”, „L'Empire du Milieu”, care va fi filmat în 2020, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul filmului este semnat de Philippe Mechelen şi Julien Hervé, autorii trilogiei de succes „Les Tuche”. Pentru prima dată, ei vor imagina o poveste care nu este bazată pe cărţile scrise de René Goscinny şi Albert Uderzo.

Guillaume Canet a publicat luni, pe contul de Instagram, o forografie în care apare cu două figurine ce reprezintă personajele Asterix şi Obelix.

Filmul live-action „L'Empire du Milieu” va fi coprodus de Pathé, Les Enfants Terribles şi Tresor Films şi va avea un buget de 60 de milioane de dolari.

Canet, care a colaborat la scenariu, va fi Asterix, iar Gilles Lellouche va juca rolul Obelix. Cei doi au jucat recent împreună în „Paris Pigalle” (2018).

Filmările sunt programate să înceapă în primăvara anului viitor.

Din franciza „Astérix et Obélix”, cel mai de succes a fost lungmetrajul „Mission Cléopâtre” (2002), cu Gérard Depardieu, Christian Clavier şi Jamel Debbouze în distribuţie.

Canet a jucat, cel mai recent, în „Au nom de la terre”. Este cunoscut din filme ca „The Beach” (2000), „Jeux d'enfants” (2003), „Double Vies” (2018) şi „La Belle époque” (2019). Ca regizor, a semnat, între altele, „Les petits mouchoirs” (2010) şi continuarea, „Nous finirons ensemble” (2019), ambele cu Lellouche în distribuţie, şi „Rock’n’roll” (2017).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.