Actorul Ethan Hawke este invitatul special al American Independent Film Festival Bucureşti, care va avea loc în perioada 15 - 21 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De patru ori nominalizat la premiile Oscar, Ethan Hawke este invitatul special al primei ediţii American Independent Film Festival la Cinema PRO şi Cinemateca Eforie din Bucureşti.

Actorul va dialoga cu publicul, pe 21 septembrie, la Cinema PRO, la finalul proiecţiei speciale a filmului ”Before the Devil Knows You’re Dead”, în regia lui Sydney Lumet, în care joacă alături de Philip Seymour Hoffman. 

American Independent Film Festival îşi propune să prezinte o selecţie a celor mai recente producţii independente din SUA, titluri apreciate de critică şi prezentate în circuitul marilor festivaluri.

Prima ediţie American Independent Film Festival include proiecţii de film, discuţii cu invitaţi speciali şi secţiunea ”Focus Ethan Hawke”, în care vor rula în premieră în România cele mai recente filme din portofoliul actorului - „Maudie” (regia Aisling Walsh), o poveste de dragoste disfuncţională bazată pe fapte reale, în care Hawke joacă alături de Sally Hawkins, şi „Born to Be Blue” (regia Robert Budreau), o dramă biografică despre celebrul trompetist Chet Baker.

Secţiunea va fi completată de „Boyhood”, de Richard Linklater – cel mai bun film la Globurile de Aur 2015 - şi „Before Midnight”, în regia lui Richard Linklater, cu un scenariu scris de regizor împreună cu Ethan Hawke şi July Delpy (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat).

„Before the Devil Knows You're Dead”, regizat de Sidney Lumet, va închide festivalul, pe 21 septembrie, la Cinema PRO, în prezenţa actorului.

Programul proiecţiilor şi al evenimentelor din festival vor fi actualizate pe site-ul filmedefestival.ro şi pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.

Preţul unui bilet este 15 de lei. Biletele vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.