Actorul Chuck Norris, în vârstă de 80 de ani, a fost constrâns să facă un anunţ public pe Twitter prin care a explicat că nu a fost prezent în timpul invaziei de la Capitoliu, pe 6 ianuarie, după ce o "sosie" a fost văzută la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După Jay Kay, solistul grupului Jamiroquai, starul a precizat că nu s-a aflat la Washington în timpul manifestaţiei pro-Trump. 

Sosia lui Chuck Norris
Sosia lui Chuck Norris

"Am aflat recent că o sosie a lui Chuck Norris a fost văzută în timpul revoltelor de la Capitoliu, în Washington. Nu eram eu. Violenţa nu îşi are locul în societate. Sunt şi voi fi întotdeauna de partea legii şi a ordinii", a scris starul din "Walker, Texas Ranger".

O informaţie confirmată de managerul său, Erik Kritzer, la The Associated Press, precizează The Guardian: "Chuck este la ferma sa din Texas împreună cu familia", a declarat el, precizând că "Chuck este mult mai frumos". 

Această poveste aminteşte de faptul că şi numele solistului Jamiroquai, Jay Kay, a fost asociat cu protestele, după ce a fost comparat cu Jake Angeli, un protestatar, membru al grupării conspiraţioniste QAnon.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.