Actorul Branko Djuric, protagonist în filmul oscarizat "No Man's Land", va fi prezent la premiera filmului "The Wanderers - Vânătorul de spirite", pe 20 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djuric, unul dintre cei mai importanţi stand up comedianţi din estul Europei, are o carieră recunoscută inclusiv dincolo de ocean.

Născut şi crescut în Sarajevo, Branko Djuric este un artist multidisciplinar (actor, muzician, regizor) al cărui talent a depăşit graniţele ţării sale natale. În 2001 a fost eroul principal în "No Man’s Land", film regizat de Danis Tanovic care a câştigat Oscarul pentru "cel mai bun film străin", iar în 2011 Angelia Jolie l-a distribuit în primul său film ca regizor, "In the Land of Blood and Honey".

Din 20 aprilie, Branko va putea fi văzut şi pe ecranele noastre în filmul lui Dragoş Buliga, "The Wanderers - Vănâtorul de spirite", o comedie horror cu influenţe de thriller supernatural, unde îl are coleg de breaslă pe Armand Assante.

Branko Djuric şi Armand Assante, precum şi Lior Ashkenazi (actor israelian care deţine roluri principale în două dintre filmele vedetă în acest moment la Hollywood - "Foxtrot" şi "7 zile în Entebbe") se vor afla la Bucureşti la mijlocul lui acestei luni alături de întreaga distribuţie română care îi include şi pe Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonţ, Raluca Aprodu şi Oana Marcu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.