Actorul american Armie Hammer, cunoscut pentru filme precum "Network" şi "Call Me By Your Name", a fost acuzat de viol, faptă din 2017, de o femeie din Los Angeles, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, în vârstă de 24 de ani pe nume Effie, a făcut acuzaţiile joi, în timpul unei conferinţe virtuale.  

Hammer, 34 de ani, a negat acuzaţiile. Avocatul lui a spus că sunt "scandaloase" şi că Hammer "salută oportunitatea de a stabili un record". 

Poliţia din Los Angeles a declarat pentru BBC că Hammer este suspect de agresiune sexuală într-o anchetă deschisă pe 3 februarie. 

Reclamanta a făcut acuzaţiile împotriva actorului în timp ce citea o declaraţie pregătită. 

Ea a vorbit alături de avocata pentru drepturilor femeilor Gloria Allred, afirmând că l-a cunoscut prima dată pe Hammer pe Facebook, în 2016, pe când avea 20 de ani. "M-am îndrăgostit de el imediat", a spus ea. 

Femeia a pretins că, pe măsură ce relaţia a progresat, Hammer a folosit "tactici de manipulare pentru a mă controla". Ea a spus că el i-a "testat devotamentul faţă de el, pe măsură ce a devenit din ce în ce mai violent". 

Femeia l-a acuzat pe actor că a abuzat-o "mental, emoţional şi sexual". Ea a precizat că presupusul viol a avut loc pe 24 aprilie 2017. 

"Armie Hammer m-a violat timp de patru ore în Los Angeles, timp în care m-a lovit în repetate rânduri cu capul de un perete, învineţindu-mi faţa", a descris ea. "În acele ore, am încercat să scap şi nu m-a lăsat. Am crezut că mă va ucide. Apoi, a plecat fără să-l intereseze starea mea. Am fost şocată şi nu am crezut că cineva despre care credeam că mă iubeşte ar putea să-mi facă asta". Femeia a afirmat că s-a gândit la sinucidere, adăugând că a simţit o "imensă vină" pentru că nu a vorbit mai repede despre acest lucru. 

Într-un comunicat trimis către BBC, avocatul lui Hammer Andrew Brettler a respins acuzaţiile. Avocatul a subliniat că toate relaţiile lui Hammer cu femei au fost "complet consensuale, discutate şi în acord prealabil şi reciproc". 

Hammer şi soţia sa, prezentatoarea TV Elizabeth Chambers, şi-au anunţat divorţul în iulie 2020. Chambers a transmis o declaraţie luna trecută, spunând că sprijină "orice victimă a atacurilor sau abuzurilor". 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.