Actorul american Leslie Jordan, cunoscut din serialele "Will & Grace" şi "American Horror Story", a murit la vârsta de 67 de ani într-un accident de circulaţie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor constatări, drama ar fi avut loc luni dimineaţă pe când actorul conducea maşina în cartierul Hollywood din Los Angeles. Fără ca circumstanţele să fie cunoscute în totalitate, vehiculul său s-a izbit de o clădire de pe bulevardul Cahuenga.

Potrivit Variety, Leslie Jordan ar fi avut o problemă de sănătate în momentul accidentului. 

Jordan a jucat şi în "The Help", "The Cool Kids" şi "Call Me Kat". În 2006, el a câştigat premiul Emmy pentru actor invitat într-un serial de comedie, în „Will & Grace”, în care a interpretat-o ​​pe prietena socialistă a lui Karen, ambiguă din punct de vedere sexual, Beverly Leslie.

A apărut în seriale de televiziune: "Ally McBeal", “Ugly Betty", “Lois & Clark: The New Adventures of Superman", "Hidden Palms", "Star Trek: Voyager", "Caroline in the City", "Pee-Wee’s Playhouse", "Reba", "Boston Public", "Nash Bridges" şi "Boston Legal", precum şi în filme ca: "Ski Patrol", "Roadside Rodeo", "Love Ranch", "Southern Baptist Sissies" şi "The United States vs. Billie Holiday".

În 2020, Jordan a devenit un fenomen social media, atrăgând milioane de urmăritori pe Instagram datorită videoclipurilor sale pline de umor postate pe tot parcursul pandemiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.