Fanii lui Jake Gyllenhaal îi cunosc deja talentul de actor. Dar artistul american a profitat de izolare pentru a arăta că ştie să şi cânte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Instagram, unde este urmărit de mai mult de 6 milioane de persoane, Jake Gyllenhaal a distribuit un videoclip în care interpretează cu emoţie "Across The Way".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A love song in the age of quarantine, this is ‘ACROSS THE WAY’ from the brilliant minds of @jeaninetesori and @lindsayabaire. Written and recorded in 24 hours for the @24hourplays, it was an honor to collaborate with these two from across the way! If you can, please donate to @24hourplays Special thanks to: @middle_pedal @mcyellowsound

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) on

Un "cântec de dragoste în vremea izolării", potrivit actorului şi creat de doi colaboratori, compozitoarea Jeanine Tesori şi textierul David Lindsay-Abaire, în 24 de ore. 

Videoclipul lui Jake Gyllenhaal a fost vizionat deja de 2 milioane de ori şi a strâns mai mult de 400.000 de aprecieri. Versurile evocă viaţa zilnică a cuplurilor în carantină, spălatul pe mâini, măştile cusute de mână.

Actorul american i-a invitat pe fani să facă donaţii pentru asociaţia "The 24 Hour Plays", cu scopul de a ajuta lumea spectacolului în faţa pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.