Actorul Alec Baldwin, nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Cooler” şi premiat cu trei Globuri de Aur pentru interpretarea din serialul „30 Rock”, va fi ţinta glumelor în cadrul unui program al Comedy Central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postul de televiziune a dezvăluit că Baldwin va fi „victima” roast-ului de anul acesta. 

„The Comedy Central Roast of Alec Baldwin” va avea loc la New York, iar data la care va fi difuzat urmează să fie anunţată.

Cunoscut şi pentru modul în care îl imită pe preşedinele american din emisiunea „Saturday Night Live”, el va urma lui Donald Trump, Justin Bieber, Bruce Willis şi James Franco, între alţii, în acest tip de show.

„Roast-ul” este un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta mai multor glume, cu intenţia de a amuza publicul. Spectacolele de acest tip au scopul de a onora invitaţii într-un mod unic. Invitatul pe seama căruia sunt făcute glumele trebuie să aibă capacitatea de a le privi cu umor, fără să le considere insulte.

Alexander Rae ”Alec” Baldwin III, născut pe 3 aprilie 1958, în Statele Unite, este actor şi producător. Este cel mai în vârstă dintre cei patru fraţi Baldwin, care sunt cu toţii actori. A debutat în televiziune, dar s-a remarcat apoi şi pe marele ecran, într-o serie de filme apreciate de public, precum „Beetlejuice”, „The Hunt for Red October”, „The Aviator” şi „The Departed”. Evoluţia sa din drama cu accente romantice „The Cooler” din 2003 i-a adus o nominalizare la Oscar pentru rol secundar. Din 2006 până în 2013 a interpretat rolul Jack Donaghy în serialul „30 Rock”, produs de postul de televiziune NBC, pentru care a câştigat două premii Primetime Emmy, trei Globuri de Aur şi şapte Screen Actors Guild. Din palmaresul lui fac parte şi trei trofee Primetime Emmy, două pentru rolul din „30 Rock” (2008 şi 2009) şi unul pentru „Saturday Night Live” (2017).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.